Услуги

Зошто да не изберете нас.

Она што не двои од другите е тоа што ние нудиме целосен пакет: веб решение + графички дизајн. Од лого и сите останати графички елементи, до потполно кодирање и имплементирање на најнови технологии во вашиот сајт. Најчесто, за потребите на изработка на вашата веб страна, користиме CMS (Content Management System) кој овозможува лесна промена на содржината на страницата во секое време, што значи дека по завршувањето на вашата веб страна ќе добиете упатство кое ќе ве обучи лесно и едноставно да менувате содржината на вашиот сајт.

ИНОВАТИВНИ ВЕБ РЕШЕНИЈА!

Секогаш сме во тек со светските стандарди, користиме најнови технологии и дизајнерски решенија кои ќе ја направат вашата страница уникатна и препознатлива!

Презентација

Преку интернет презентација можете во најдобро светло да ја прикажете вашата компанија, како и начини за контакт, адреса, емаил и слични податоци.

Продавница

Преку интернет продавница можете да го зголемите вашиот профит со продавање на вашите производи онлајн, и тоа брзо и ефикасно.

Специјални

Во понуда имаме и веб решенија кои може да користат ако сакате да отворите огласник, имате агенција за издавање на куќи (апартмани, станови …), туристички агенции итн …

Останати

Доколку имате некоја специјална потреба ние сме заинтересирани да ја слушнеме вашата идеја, и да работиме на остварување на истата.

ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН!

Гледајќи го нашето портфолио и нашата веб страница може да заклучите дека секогаш обраќаме огромно внимание на сите детаљи поврзани со вашата интернет страница!

Редизајн

Вршиме редизајн на вашите интернет страници кои изгледаат старомодно и застарено. Претворете ја вашата интеренет страница во модерно и уникатно место на интернет!

Responsive

Вршиме компитабилност на вашата страница со сите уреди. Денес, премногу луѓе пристапуваат на интернет преку своите мобилни телефони, па responsive е нешто што е секому потребно!

Логоа и Флаери

Вршиме професионална изработка на логоа и флаери кои што ќе ја промовираат вашата компанија и ќе и дадат нов уникатен и препознатлив шмек кој ќе се запамети.

Обработка

Вршиме обработка на графички елементи по ваша потреба. За се што е поврзан графичкиот дизајн, кај нас може да се јавите и ќе бидете услужени.