За нас

Кои сме и што работиме.

Мал тим на стручњаци во интернет програмирањето и графичкиот дизајн кој што со долгогодишното искуство ќе ви понуди беспрекорен квалитет, со најниски цени на пазарот. Освен тоа, тимот на abxweb секогаш пристапува индивидуално кон секој клиент, детално ги слушаме вашите желби и потреби и соодветно со тоа нудиме решение кое ќе ги задоволи сите светски стандарди. Освен квалитет, и креативност, трпеливоста и навремена достава на финалниот производ се наши одлики. Гарантираме дека завршниот производ ќе биде примамлив, модерен и функционален за вашите клиенти. Позади нас има огромен број на задоволни клиенти, кои што направија добар избор избирајќи не нас за преточување на нивната идеја во интернет страница или продавница која им го зголемува профитот и носи нови клиенти.

Web Developement
Графички дизајн
HTML5/CSS3
PHP/MYSQL
Photoshop/Illustrator
Wordpress/Opencart